Lindlöven förlorade mot Köping

LINDESBERG. Lindlöven lyckades inte ta sin femte raka seger när man på söndagskvällen mötte Köping hemma i Lindehov. Lindlöven tog en hel del konstiga beslut i början av matchen och kom aldrig ifatt gästerna.

Matchen slutade 1-4 (0-2, 1-1, 0-1).

Nej, det här var verkligen inte Lindlövens match. De spelare 24i hann prata med innan matchen var laddade, men när domaren Calle Eriksson-Lilja blåste igång matchen verkade all som sagts innan matchen vara som bortblåst.

Lindlövens försvar hade stora problem med förstapasset i rätt riktning och Löven förlorade konstiga puckar på både egen och offensiv blå, något som ofta straffar sig.

Köping hade flera frilägen innan det förlösande 0-1-målet kom, men då hade Löventränaren Jonas Dufåker redan tagit sin timeout – det gjorde han redan efter 3.20 i den första perioden – ett klokt och förståeligt beslut.

Det var en grinig och grisig match, men gästerna bad inte om ursäkt för sin insats och Lindlöven får ladda om inför nästa match – borta mot Nyköping på onsdag.

I tabellen hände ingenting. Lindlöven ligger kvar på fjärde plats och man har 13 poäng ned till sjätteplacerade Nyköping.

Mål Lindlöven: Christoffer Anrén.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.