Lindlöven fortfarande under isen

TRANÅS. Lindlövens besök i bordtennisstaden Tranås slutade med en ny förlust. Ledning två gånger om, men inte riktigt där när det gäller.

Matchen mellan Tranås och Lindlöven slutade 3-2 (0-1, 1-0, 2-1) i Stiga Arena i Tranås.

– Vi gör en av säsongens bästa matcher, men får åka hem utan poäng, säger Lindlövens tränare Jens Brändström. Men grabbarna krigade sjukt bra och spelar vi så här i fortsättningen kommer vi att vinna många matcher.

Lindlöven har uppförsbacke, men tränaren Jens Brändström menar att Lindlöven har tagit stora kliv under de senaste matcherna.

– Ingen är såklart nöjd idag, säger Brändström. Idag mötte vi seriens bästa lag, helt klart, och gör vi det här jobbet i resterande matcher kommer vi att ta de poäng som behövs. Det här var en väldigt jämn hockeymatch där vi håller Tranås på utsidan, städar bra och ställer om bra. Två jämna lag och väldigt tråkigt att vi inte kan få med oss poäng hem.

Det har varit lite si och så med inställningen, men efter lördagsmatchen kan ingen klaga.

– Nej, grabbarna krigade sjukt bra idag och alla visade ett stort hjärta, säger Jens. Det finns inget lag i den här serien som vi inte kan slå om vi spelar som idag och jag tror inte att Tranås tyckte de hade en enkel dag på jobbet.

Målskyttar för Lindlöven var Anton Björkman och Erik Broman.

Nästa match är otroligt viktig då Lindlöven tar emot IFK Arboga hemma i Lindehov på onsdag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.