Stjärnan Max Lalander är ännu inte klar för ny säsong, men kanske närmar det sig när den nya truppen presenteras.

Lindlöven fortsätter att plocka från Arboga

LINDESBERG. Lindlöven är lite sent ute med att sätta truppen för kommande säsong, men de nyförvärv man presenterar imponerar. Ikväll presenteras forwarden Vincent Blomdahl, som närmast kommer från IFK Arboga.

-Vincent är en väldigt hårt arbetande forward, som dessutom är smart och laglojal, säger Lindlövens sportchef Tomas ”Osten” Östlund.

Den enes bröd… är ett gammalt uttryck som kan komma att upprepas flera gånger i vinter. IFK Arboga åkte ur Hockeyettan och självklart är omgivande sportchefer på plats för att plocka godbitarna.

Nye målvakten Daniel Eriksson kliver över från IFK Arboga och nu är det alltså klart att forwarden Vincent Blomdahl ansluter till Löven kommande säsong.

Blomdahl är en stockholmskille som hamnade i Södertälje SK för några år sedan och spåddes en lysande framtid. Blomdahl hamnade i Enköping och sedermera i Arboga och nu har alltså Tomas Östlund slagit klorna i talangen.

-Vår nye tränare Jonas Dufåker har haft Vincent i Arboga och ville väldigt gärna ha honom med i Lindlövens satsning, säger Östlund. Och nu är han här.

Det finns såklart fler spelare i IFK Arboga som borde vara intressanta för Lindlöven. Det är officiellt att Niklas Lihagen försvinner, men varför inte göra ett försök att få tillbaka Hockeyettans kanske bäste center Alexander Kovalonok, som garanterat inte kommer att gå mmed Arboga till division 2.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.