Stjärnan Max Lalander är ännu inte klar för ny säsong, men kanske närmar det sig när den nya truppen presenteras.

Lindlöven med i matchen efter ny seger

LINDESBERG. Lindlöven gjorde ett ordentligt lyft i tabellen sedan man besegrat Surahammar hemma i Lindehov på onsdagskvällen, samtidigt som resultaten från övriga matcher gick åt rätt håll.

Lindlöven-Surahammar slutade 6-1 (0-1, 4-0, 2-0).

Lindlöven startade matchen mot Surahammar i ett högt tempo och de flesta i den 198 personer lilla publiken trodde nog att den här matchen skulle sluta med utklassning.

Så blev det förstås inte.

Lindlövens spelare slår ofta knut på sig själv och lite för ofta märks det stora inslaget av väldigt unga spelare i det defensiva arbetet. Surahammar jobbade sig in i perioden och hade flera bra chanser som duktige Isak Mantler i Lövens mål klarade. Det första målet kom efter 14 minuter och dessvärre var det gästerna som höll sig framme. Sura var kort därefter nära att göra 0-2 efter ett riktigt backdebacle i Lindlöven i anfallszon.

Lindlöven gjorde dock som man gjorde i Kumla i senaste matchen. Man pratade ihop sig i pausen och kom ut som ett nytt lag. 4-0 i den andra perioden och 2-0 i den tredje säger väl det mesta och slutsiffrorna blev väl ungefär som de ska vara mot Surahammar.

Samtidigt som Lindlöven besegrade Surahammar överraskade Forshaga genom att besegra Malung hemma i Overtime och Kumla tog hem derbyt mot IFK Arboga. Dessa resultat innebär att Lindlöven helt plötsligt ligger tvåa i en mycket jämn tabell, bara två poäng efter ledande Malung.

Lindlöven möter IFK Arboga borta på fredag och Malung hemma på söndag och de flesta skulle nog önska några hundra extra åskådare i Lindehov på söndag.

Mål Lindlöven: Anton Björkman 2, Jakob Marshall Olsson, Max Lalander, Christoffer Anrén, Leon Lundberg.

Albin Gunnarsson gör sitt jobb.
Johan ”Böna” Persson gjorde comeback mot Surahammar.
Isak Mantler står alla matcher och gör det bra.
Niklas Lihagen skapar otroligt mycket, men Lindlöven får inte ut speciellt mycket av alla lägen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.