Lindlöven nollade Mariestad borta

MARIESTAD (UPPDATERAD). Nedtränat och tungt, ändå visade Lindlöven klass när man bortabesegrade toppkollegan Mariestad borta på söndagskvällen. Matchen slutade 0-4 (0-1, 0-1, 0-2) och trollkarlen Anton Tano gjorde tre mål.

– Vi spelade väldigt disciplinerat och kan ta med oss den här matchen in i Allettan, säger Lindlövens tränare Jussi Salo.

Lindlöven verkar vara ett lag i harmoni. Trots en riktigt tung träningsperiod just nu var man det klart starkaste laget borta mot Mariestad på söndagskvällen.

– Ja, jag tycker nog att vi dominerade matchen, säger Jussi Salo. Alla som kan något om hockey förstår att vi har gjort en bra match, men vi vann matchen, vann skotten och fick matchen dit vi ville.

Jussi Salo sade innan matchen att det fanns en del frågor han ville ha svar på gällande spelplanen och Lindlövens spelidé. En hel del av Salos frågor borde nu vara förvandlade till utropstecken.

– Vi måste spela vårt eget spel, och det gjorde vi bra ikväll, säger Salo. Det har varit några matcher då vi fallit in i motståndarnas spel och det har vi inte råd med i Allettan.

Hur summerar du matchen mot Mariestad?

– Vi spelade ungefär som jag hoppades att vi skulle spela. Vi vann rättvist och vi kan ta med oss segern in i Allettan. Plus till vår målvakt Isak Mantler och Anton Tano, som gjorde tre mål och en bra match, men plus till hela laget efter en bra laginsats.

Posted by on 10 december, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.