Lindlöven nollat hemma mot HC Dalen

LINDESBERG. Lindlöven hade ingen lyckad kväll när HC Dalen från Norrahammar i Jönköping gästade Lindehov på torsdagskvällen. Betydligt sämre tempo än gästerna kostade poängen den här kvällen och Lindlöven har en hel del att vässa.

Matchen slutade 0-2 (0-1, 0-1, 0-0).

Hemmamatcher tycks inte vara Lindlövens melodi i vinter. Tre hemmafighter så här långt och bara en poäng duger såklart inte om man vill vidare till Allettan efter jul. Man har aldrig haft en bättre trupp, men så här långt har man inte hittat det spel som tränaren Jonas Dufåker vill spela.

Lindlöven brukar åka sönder många lag med mycket skridskoåkning, ett högt ställt lag och snabba, höga omställningar. I torsdagens match var det HC Dalen som stod för tempot och Lindlöven som krånglade mer än lovligt i uppspelsfasen och ofta kom in i anfallszon i fel läge.

Ingen ska dock påstå att Lindlöven var dåligt. Tvärtom föll få ur ramen, men en torsdagskväll i oktober när bortalaget helt enkelt var bättre. Första målet tidigt i den första och andra målet tidigt i den andra gjorde att Dalen kunde spela lite på resultatet och med många bra spelare var det en effektiv taktik.

Lindlöven spelade med två nya spelare i laget. Rutinerade backen Joakim Lilliehöök visade att kommer att bli viktig och nye centern Edwin Lindström håller definitivt måttet.

Närmast möter Lindlöven svåra Skövde på bortais på söndag. Lindlöven ligger nu sjua i tabellen och behöver poäng.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.