Anton Karlsson är oerhört nyttig och blev också viktig målskytt mot Surahammar.

Lindlöven på segerspåret igen

LINDESBERG. Lindlöven tog en välbehövlig seger på onsdagskvällen när Surahammar gästade Lindehov. En skön vändning efter några mindre bra matcher och äntligen lite nätrassel.

Matchen slutade 6-2 (2-1, 3-0, 1-1).

Visst, det började lite trevande och ett tidigt baklängesmål med en Lövenspelare i utvisningsbåset, ungefär som det har sett ut tidigare. Men efter det att Anton Karlsson utjämnat bara några minuter senare kom islossningen.

Innan den första perioden var över hade även Joey Strada hittat rätt och efter det tillät inte hemmalaget Surahammar att ha så mycket med händelserna att göra i mittenakten. 3-0 i protokollet i den andra och 5-1 inför den sista perioden.

Tränaren Jonas Dufåker hade inför matchen gjort en del förändringar i kedjorna och förändringarna får nu utvärderas. Anton Karlsson används både som center och vinge och blir den balansspelare som behövs i jobbet att hitta en konstruktiv miljö för alla spelare. Karlsson gör dessutom jobbet väldigt bra.

Från Anton Karlssons kvitteringsmål i den första perioden hade Lindlöven det mesta av spelet och skönt för hemmalaget att få en lite enklare motståndare i ett kritiskt läge. Den andra perioden var avslöjande överlägsen och hemmalaget vann skotten med 20-4 och Lindlöven kunde slå av på takten i den tredje akten.

Surahammar kunde reducera till 5-2 med fem minuter kvar att spela och minuten senare tog man ut målvakten i hopp om ett under. Såklart slutade det som det oftast gör och Lindlövens Filip Lundqvist kunde fastställa slutresultatet till 6-2. Skottstatistiken säger det mesta – 50-24 i hemmalagets favör.

Sammanfattningsvis var det här Lindlövens match, även om vissa saker måste bli bättre. De snabba vändningarna från spelet i egen zon sitter inte ännu och Lindlövens spelare vågar inte riktigt stå upp när motståndarna vänder i egen zon. Målvaktsspelet exemplariskt, idag av Lukas ”Jägarn” Jägbring.

Mål Lindlöven: 1-1 Anton Karlsson (Maksim Semjonovs, Jesper Broeng), 2-1 Joey Strada (Edwin Lindström, Jesper Broeng). 3-1 Simon Brännvall (Anton Widmark, 4-1 Jesper Broeng (Maksim Semjonovs), 5-1 Maksim Semjonovs.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.