Arkivbild.

Lindlöven tar emot Surahammar

LINDESBERG. Inför fortsatt 50 åskådare tar Lindlövens IF ikväll emot Surahammars IF i Hockeyettan västra. Trots en skaplig inledning har Lindlöven inte riktigt haft marginalerna på sin sida och tre poäng känns viktigt ikväll.

Senast var det Skövde som snodde en extrapoäng och matchen innan var det HC Dalen som åkte ifrån Lindehov med tre poäng. Visserligen de två topplagen just nu i serien, men vill Lindlöven vara med bland de fem i toppen krävs segrar även mot lag ovanför sig i tabellen.

Ikväll möter man bottenlaget Surahammars IF och det kan tyckas som en enklare uppgift, men under de första sex omgångarna har Sura målskillnaden 10-21 och Lindlöven har 14-19, trots att Surahammar endast fått en poäng med sig och Lindlöven tagit åtta.

Djupare än så behöver man inte gräva i statistiken. Lindlöven har helt enkelt gjort för få mål under de inledande matcherna, något som måste förbättras. Lindlöven och Surahammar ligger sist i effektivitetstabellen och Lindlöven har bara gjort 14 mål på 209 skott mot motståndarmålen och motsvarande siffra för Surahammar är 10 mil på 192 försök.

Kan det bli islossning för Lindlöven ikväll?

Lindlövens IF-Surahammars IF startar klockan 19.00 ikväll inför 50 åskådare i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.