Lindlöven tog andra raka segern

FORSHAGA. Efter en trevande inledning på seriespelet verkar Lindlöven ha hittat rytmen. På söndagen tog man sin andra raka seger när man besegrade Forshaga på bortaplan.

Matchen slutade 2-5 (1-1, 1-2, 0-2).

Lindlöven har hittat vinnarspåret i rättan tid efter tre raka förluster. Senast besegrades Grums och idag var det dags för Forshaga att få känna på vad Lindlöven går för.

Hemmalaget tog i och för sig ledningen med 1-0 redan efter 5 minuter, men Jakob Marshall Olsson hann rättvist kvittera, assisterad av Niklas Lihagen, innan perioden var till ända.

Erik Broman såg sedan till att Lindlöven tog ledningen efter bara 3.08 av mittenakten och med sju minuter kvar av perioden utökade Filip Bergmark till 1-3. Forshaga reducerade i periodens slutskede till 2-3, men Lindlöven hade taktpinnen.

Den sista tredjedelen blev stökig när Forshaga försökte jag ifatt, men med en och en halv minut kvar att spela kunde Anton Björkman utöka Lindlövens ledning när Forshaga tagit ut sin målvakt och med två sekunder kvar av matchen kunde NN fastställa slutresultatet till 2-5.

I nästa match väntar Mariestad på onsdag, också den matchen på bortais.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.