Lindlöven tog ny skön seger mot Arboga

LINDESBERG. Som väntat blev det en jämn match när IFK Arboga gästade Lindehov på söndagseftermiddagen. Ändå var det Lindlöven som var starkast över 60 minuter. Matchen slutade 3-1 (1-1, 1-0, 1-0).

– En stabil match med bra krigande från alla spelare, summerar Lindlövens tränare Jussi Salo matchen.

Arboga fick inleda målskyttet, men efter det stängde Lindlöven igen. En jämn tillställning där Lindlöven lyckas hålla fokus under hela matchen.

– Vi fick lite problem när Marcus Fornell blev skadad i den första perioden och Johan Persson i den andra. Jag måste berömma ”Böna” för att han ändå kom ut till spel i den tredje perioden och där fick sätta det avgörande målet. Alla gillar karaktärer som ”Böna”.

Matchen fördröjdes med 25 minuter när ett hängande lampskydd i taket togs ned precis när matchen skulle börja.

– Det är alltid svårt för spelarna att hålla fokus när förseningen blir så stor, säger Jussi Salo. Men det var ju samma sak för Arboga och jag tycker att vi grejade det ganska bra.

I och med segern ligger Lindlöven tvåa i tabellen, dock på samma poäng som ledande VIK Västerås. I nuläget är det hela 13 poäng ned till plats 6, och med åtta matcher kvar att spela ser det väldigt bra ut.

Närmast väntar Skövde på bortais på onsdag.

Mål Lindlöven: Max Lalander, Niklas Rigelius, Johan Persson.

Posted by on 12 november, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.