Arkivbild.

Lindlöven tog revansch på Vallentuna

VALLENTUNA. Lindlöven tog revansch på sig själva efter premiärförlusten hemma mot Vallentuna, när lagen möttes igen på måndagskvällen i Vallentuna Ishall.

Matchen slutade 4-5 (1-2, 1-2, 2-1).

Det var en välbehövlig seger som Lindlöven gav sig själva i nyårspresent på måndagskvällen, även om matchen blev mer spännande än nödvändigt. När Anton Björkman gjorde sitt andra mål fram till 2-5 i inledningen av den tredje perioden kändes det klart, men hemmalaget vägrade att ge upp och hann också reducera två gånger innan matchen var över.

Inställningsmässigt såg Lindlöven betydligt starkare ut i måndagens match jämfört med hemmamatchen i lördags och flera spelare klev fram. Bland annat visade nye Wilson Johansson upp ett fint rörelsemönster på isen och Johansson kunde också ta sin första poäng i Lindlöven när han fick en assist på Antons Björkmans andra mål.

I och med segern är Lindlöven ett mittenlag i den tidiga tabellen, där Hudiksvall, Boden och Östersund så här långt har två segrar och där Piteå, Kiruna och Teg ännu inte tagit någon poäng. Närmast för Lindlöven väntar hemmamatch mot Väsby på söndag.

Noterbart från måndagsmatchen är hur Hockeyettan.se över huvud taget kan tillåta att en så dålig filmproduktion får gå igenom deras playkanal, och dessutom till priset 129 kronor. Undermålig bildkvalitet och under lång tid visade tv-bilden att ställningen i matchen var 2-42.

Mål Lindlöven: Anton Björkman 2, Erik Broman, Anton Gunnarsson, Ludvig Hultgren.

Skärmdump från Hockeyettans sändning av matchen i Vallentuna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.