Maxim Semjonovs gjorde två mål och passade till ett mot Enköping. Bild från matchen mot GSK.

Lindlöven vann mot Enköping

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven vann på onsdagskvällen träningsmatchen hemma mot Enköping och börjar nu komma upp i tempo inför den väntande seriestarten den 3 oktober.

Lindlövens IF-Enköpings SK slutade 4-3 (2-1, 1-1, 1-1).

Lindlövens trupp är inte komplett än, men i skadefritt läge räcker förmodligen dagens trupp ganska långt. Laget spelar för varandra och krigar som ett lag. Den inställningen kan räcka långt.

Mot Enköping mötte Lindlöven ett högre tempo än i tidigare träningsmatcher och i den första perioden såg hemmalaget stundtals lite överraskat ut. Ändå hade Löven ledningen in i första pausen, via mål av Maxim Semjonovs och Anthony Paskaruk, vilket tyder på styrka.

Målmässigt var matchen jämn och Enköping kvitterade Lindlövens ledning vid 2-1 och 3-2 och inför slutskedet var ställningen 3-3. En ESK-timeout och en bra målchans slutade med att Maxim Semjonovs krigade in 4-3 med halvminuten kvar.

Näärmast i raden av träningsmatcher väntar Strömbro IK på bortais på onsdag i nästa vecka.

Mål Lindlöven: 1-0 Maxim Semjonovs (Simon Brännvall, Elias Lindgren), 2-0 Anthony Paskaruk (Maxim Semjonovs), 3-2 Anton Widmark (Jonathan Öhrström, Alexander Sunnefors), 4-3 Maxim Semjonovs (Simon Brännvall).