Löven förlorade i Hudiksvall

i SPORT

HUDIKSVALL. Det började bra, men slutade med en lång hemresa i spelarbussen – utan poäng. Hudiksvall Hemmalaget besegrade nämligen Lindlöven med 4-3 (0-1, 2-1, 2-1).

Simon Jellvert öppnade kvällen på allra bästa sätt för Lindlöven i bortamatchen mot serieledande Hudiksvall. Efter bara 36 sekunder gjorde nämligen Jellvert 1-0 till Löven efter en passning från Patrik Säfström. Ett resultat som stod sig första perioden ut.

Hemmalagets Magnus Nilsson gjorde sedan två raka mål i den andra perioden innan Patrik Säfström kvitterade i slutskedet av perioden, assisterad av Niklas Ottosson.

Ovisst inför den sista perioden alltså, men Lindlöven tog kommandot när Niklas Ottosson gav Löven ledningen, assisterad av Patrik Säfström. Men Hudik kvitterade och när fem minuter återstod gjorde kvällens kung Magnus Nilsson 4-3 till Hudiksvall.

Lindlöven ligger efter förlusten fortfarande över kvalstrecket till Allettan, på en fjärde plats. I nästa match väntar Ore hemma i Lindehov.