Löventränaren: Vi ger bort mål

LINDESBERG. Lindlövens tränare Jens Brändström var inte glad efter onsdagens hemmaförlust mot Grums. Ett långt snack i omklädningsrummet efter matchen kanske kan innebära en bättring.

– Vi har haft ett väldigt bra samtal i omklädningsrummet, säger Jens Brändström. Alla kom till tals och fick säga sin mening.

Det är lite av kris över Lindlöven just nu. Hur ska man få ordning på spelet och på vilket sätt ska man prestera på hemmaplan?

– Idag är jag inte nöjd med någonting, säger Jens Brändström. Den första perioden är en totalkatastrof, men det var riktigt dåligt även i den andra och tredje.

Bra spel på bortaplan och riktigt dåligt hemma i Lindehov. Vad kan man göra?

– Vi har presterat på bortaplan och jag tror inte att det handlar om kvaliteten på spelarna. Men vi ger bort mål ikväll och vi måste hitta en väg ur detta.

Hur gör du då?

– Jag måste kanske bli ännu tydligare. Jag har långa snack individuellt med spelarna och vi har snack i gruppen, men som ikväll gör vi inte skitjobbet utan puck. Det handlar ju om att ta bättre beslut och ta rätt beslut.

Skälla ut eller bänka spelare? Vad kan du göra?

– Jag skäller ut ibland och väljer att prata om problemen ibland. Idag skällde jag i en paus och pratade i en, det handlar om att gå back to basics, att spela enkelt och rejält.

Du har fått en riktig prövning så här långt i Lindlöven. Ringer du till sportchefen Tomas Östlund ikväll och kräver lite nya spelare?

– Nej, som jag sade; jag tror inte det är fel på spelarkvaliteten, men vi behöver få tillbaka våra rutinerade spelare och en sak är säker – jag ger mig aldrig.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.