Lukas Henze stannar i Lindlöven

LINDESBERG. Forwarden Lukas Henze stannar i Lindlöven även kommande säsong, och sportchefen Tomas Östlund är mycket nöjd med Henzes underskrift.

– Riktigt kul att Lukas väljer att stanna hos oss! En stor och stark forward med ett bra skott, som blev bättre och bättre och som gjorde sina bästa matcher i Allettan, säger Östlund.

Lukas Henze kom till Lindlöven inför den förra säsongen, den första seniorsäsongen i karriären. Fostrad i VIK Västerås, stor och stark och ett riktigt framtidslöfte med en utvecklingspotential som kan räcka långt.

Det blev 17 poäng under debutsäsongen och senare delen av säsongen såg ut som om publiken i Lindehov kan vänta sig mer.

Jag tror att Lukas kommer att ta flera kliv i år när han fått spela en hel seniorsäsong och vet vad som väntar, säger Tomas Östlund.

Lindlöven har en bit kvar med truppbyggandet, men sportchefen Tomas Östlund har tidigare sagt att han vill bygga ett bättre lag än förra säsongens succélag, och därmed försöker hitta rätt spelare på varje plats. Just nu är 16 spelare kontrakterade (två målvakter, fyra backar och tio forwards) och Östlund behöver få fyra backar och fyra forwards på plats innan isen läggs i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.