Mållöst mellan Örebro och Färjestad

LINDESBERG. Det blev en hockeyfest i Lindehov när Örebro och Färjestad träningsmatchade på tisdagskvällen, men målen uteblev. Matchen slutade mållös, men med ett litet övertag för Örebro som vann skotten med 38-25.

Exakt 709 åskådare valde att ta sig till Lindehov på tisdagskvällen för att se SHL-lagen Örebro och Färjestad spela träningsmatch. Hygglig hockey för att vara så tidigt på säsongen, men där effektiviteten i avsluten var sämre än målvakterna Eero Kilpeläinen (Örebro) och Markus Svensson (Färjestad) var.

”Hemmasonen” Gustav Backström fick visa upp sig för publiken i Lindesberg och visade hur mycket han utvecklats under åren i Örebro. Gustav spelar hockey med huvudet och kommer att få visa upp sig betydligt mer den här säsongen.

Spelmässigt fanns förstås en del att önska. Örebro jobbade hårdast på mål och skapade flest chanser, men hade brister i uppspelsfasen. Färjestad visade stora kvaliteter i uppspel och spelvändningar, men var lite för snälla i avgörande lägen i anfallszon. Förmodligen var 0-0 ett rättvist resultat.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.