Man allvarligt skadad i villabrand

HÄLLEFORS (UPPDATERAT). En allvarligt skadad man hittades av räddningstjänsten efter det att en kraftig villabrand startat i Saxhyttan, sydväst om Hällefors, på onsdagseftermiddagen. Mannen fördes till USÖ med ambulans.

Klockan var 14.33 på onsdagseftermiddagen som larmet om villabranden i Saxhyttan gick ut. Räddningstjänst och ambulans beordrades omedelbart till platsen och väl där kunde man konstatera att det handlade om en fullt utvecklad villabrand. Även polis anslöt för att hjälpa till.

Räddningstjänsten gick in i det brinnande huset och hittade en man, allvarligt skadad, och ambulanspersonal förde mannen direkt till USÖ.

Man konstaterade snart att huset inte skulle gå att rädda och räddningstjänstens insatser koncentrerades på att branden inte skulle sprida sig.

Under kvällen meddelar polisen att tillståndet för den skadade mannen är allvarligt och att han kommer att flygas till Uppsala för fortsatt vård.

Posted by on 28 november, 2018. Filed under HÄLLEFORS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.