Måns Möller var hysteriskt bra.

Måns Möller var hysteriskt rolig

LINDESBERG. Sharon Almström och Jeanette Andersson på Besök Linde AB har skapat en ny mötesplats för lindesbergare med After Work på några olika restauranger och en ståuppare i Lindeskolans aula. På fredagskvällen gästades Lindesberg av kvicktänkte Måns Möller och det blev en stor succé.

-Jag miste faktiskt min oskuld på Prästryggens camping, avslöjade Möller.

För ungefär ett år sedan sjösatte Sharon Almström och Jeanette Andersson ett nytt koncept. För samman några krogar i Lindesberg för ett After Work och låt kvällen kulminera med ett samlande grepp och en ståupp-komiker. Då, för ett år sedan, stod David Batra på scenen och idag var det alltså Måns Möller som skulle avsluta kvällen.

Utan att ha sett hela Möllers show kan kvällen bara sammanfattas i ett ord – succé.

I motsats till Batra satte Måns Möller full fart från start och avslöjade efter en stund att han pratat med Batra inför fredagskvällen.

Möller är den alltid glada typen, men där leendet och skämten ofta är en dimmridå för lite syrliga åsikter. På gränsen, men på rätt sida.

Måns Möller kommunicerade friskt med publiken och han hittade snabbt en förfriskad förskolepedagog, en advokat och en som bara satt i mitten av lokalen, långt fram. Med dessa skämtade han friskt.

Riktigt roligt och lika roligt att Lindeskolans aula nästan var helfylld. -Vi har drygt 450 besökare här ikväll, säger Sharon och Jeanette. Vi är riktigt nöjda med det intresse vi fått för de här kvällarna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.