Jakob Marshall Olsson på en bild från förra säsongen.

Marshall Olsson åter i Lindlöven

LINDESBERG. Jakob Marshall Olsson, som spelade i Lindlöven 2017/2018 och 2018/2019, är tillbaka i Lindesberg. Detta blev klart under fredagseftermiddagen.

Lindlöven är i ett skademässigt tufft läge såväl på backsidan som på forwardssidan. Bland lagets forwards saknas just nu Felix Scharnke, Linus Lundberg och Albin Gunnarsson och dessutom fick Anton Björkman en axelskada mot Kumla i söndags.

Men Lindlöven sitter inte lugnt i båten och på fredagen blev det klart att högintensive Jakob Marshall Olsson återvänder till Löven efter att ha startat säsongen i Kallinge/Ronneby i den södra Hockeyettan.

-När vi satte ihop truppen till den här säsongen var det förlusten av just Jakob Marshall Olsson som sved mest, säger sportchefen Tomas Östlund. Därför är det kul att han är tillbaka.

Marshall Olsson är förmodligen spelklar redan i söndagens hemmamatch mot Eskilstuna Linden.

Samtidigt som Jakob Marshall Olsson kommer in väljer Lindlöven att hjälpa BIK Karlskoga i Allsvenskan, som hamnat i en akut backkris. Nysignade Jesper Alasaari, som hunnit spela två matcher med Lindlöven och gjort det väldigt bra, lånas ut till BIK för lördagens match mot Västerås och förmodligen för måndagens hemmamatch mot AIK. Som en snygg gest väljer då BIK Karlskoga att låna ut backtalangen Joshua Karlsson till Lindlöven. Joshua är redan utlånad till Linköping J20, men plockas temporärt hem. Joshua Karlsson är 203 centimeter lång och väger 102 kilo och har spelat en handfull matcher med BIK och kan säkert bli intressant att se i matchen mot Eskilstuna Linden på söndag.

Nye backen Jesper Alasaari lånas ut till BIK Bofors i Allsvenskan för ett par matcher.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.