Martin sista kuggen in i Nora BK

Martin Johansson

NORA. Martin Johansson, 29 år, är den sista kuggen in i Nora BK:s lagbygge inför debutsäsongen i division 2. Martin spelade division 2-fotboll redan som 16-åring i Karlslund, men kommer närmast från Scandinavian FC, som tog steget upp i trean förra säsongen.

Martin Johansson inledde sin fotbollskarriär i Hovsta, där han spelade tillsammans med Noraspelaren Jacob Nilsson och där Peter Nilsson var tränare. Som 15-åring gick han till Karlslunds IF där han spelade division 2-fotboll som 16-åring. 2007-08 var Martin med om att föra laget från division 3 till division 1 under två säsonger. Martin valde sedan att gå till Sköllersta IF för spel i division 3. Därefter blev det Rynninge IK och hann också med att vara spelande tränare i Glanshammar innan han gick till Scandinavian FC. Där har Martin varit lagkapten under de senaste två åren och var under fjolåret med om att föra laget upp till division 3.

– Martin ville dock ha en ny utmaning inför denna säsong och då både Jacob och Peter återfinns i NBK så fanns det stort intresse både från Martin och NBK att han skulle spela i rödvita färger i år.
Martin är en mycket lojal och duktig spelare som kan spela både mitt- och ytterback. Han har en mycket bra vänsterfot och ett fint spelsinne. Martin har tränat med NBK sedan vi drog igång på allvar efter nyår, säger Noras sportchef Peter Palmqvist.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.