Max Lalander på allas läppar idag

LINDESBERG. Lindlövens forward Max Lalander gjorde fyra (4!) mål i söndagens seriefinal i Hockeyettan Västra när Löven tog emot Mariestad, en prestation som uppmärksammats i Hockeysverige.

Många hockeysajter runt om i Sverige har idag uppmärksammat Max Lalanders fyra mål mot Mariestad i söndagens seriefinal. Att göra fyra mål så högt upp i seriesystemet hör inte till vanligheterna och har fått en och annan att höja på ögonbrynen.

– Jättekul för Max, sade Lindlövens tränare Jussi Salo efter söndagens match. Det händer inte så ofta att en spelare gör fyra mål i en match.

24i har surfat runt på några hockeysajter.

”Han vann matchen åt sitt lag” – Mariestads hemsida.

”Noterbart är att Max Lalander inte bara mäktade med det avgörande straffmålet, utan satte tre (!) spelmål i dagens prestigesammandrabbning inför 628 åskådare i Lindehov” – Dragskott.se

”Stod för tre mål när Lindlöven vände underläge och besegrade Mariestad under söndagen, såg dessutom till att sätta den avgörande straffen som tog Lindlöven upp i serieledning framför Mariestad.” – Hockeyettan.se (Veckans lag, där även Lövenbacken David Berg finns med).

Själv sade Max Lalander efter matchen:

– Jobbar man hårt blir det till slut  lite stolpe in, säger Max Lalander. Man förtjänar det på något sätt.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.