Kungen Max Lalander blir bättre för varje match. Tre mål mot Skövde gör inte många spelare i serien.

Max Lalander siste spelaren in i laget

LINDESBERG. Lindlövens lagbygge inför vinterns spel i Hockeyettan är klart. Detta sedan stjärnan Max Lalander precis skrivit på ett nytt kontrakt. Med Lalander i laget har Lindlöven ett mycket bra lag och förväntningarna är nu stora.

-Allettan är såklart ett självklart mål, säger Max Lalander.

Sportchefen Tomas Östlund har jobbat hårt under sommaren och nu äntligen fått den sista pusselbiten på plats.

-Jag trodde nog att det skulle vara enklare att få Max att skriva på, skrattar Östlund. Men nu är kontraktet påskrivet och vi har nu det lag vi ville bygga. Det har tagit lite tid, men vi har de spelare vi ville ha.

För Max Lalander, precis som flera andra spelare, har det handlat om att försöka få ihop livet under ännu en säsong. Familj och småbarn, heltidsjobb och hus ska passas in i livet som hockeyspelare med sex dagar i veckan fyllda av träning och/eller match.

-Vi ser ut att bli ett riktigt bra lag i vinter och alla som håller på vill ju vara med om något roligt, säger Max. Nu har det mesta löst sig i det privata livet och då var det bara att skriva på.

Max Lalander kom till Lindlöven från seriekonkurrenten Kumla under säsongen 2013/2014 och har sedan dess varit Löven trogen. Den kommande säsongen blir alltså Lalanders sjunde i klubben – och kan kanske bli den roligaste.

-Jag hoppas att det blir så, säger Max. Jag känner redan nu att jag kan få en bra roll i laget.

Lindlövens trupp samlas för första gången på torsdag för fystester och presentation av de nya spelarna och redan nästa vecka går laget på is.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.