Micke Loön välkomnas i Nora BK

i NORA/SPORT

NORA. Nora BK har gjort klart med ytterligare en stortalang. Idag handlar det om mittfältaren Mikael Loön, som kommer från ÖSK och Kumlas division 2-lag förra säsongen.

– Micke väljer att inte följa Kumla ned i trean och vi är förstås mycket glada över beslutet att gå till Nora BK, säger Noras sportchef Peter Palmqvist.

Mikael Loön var en tongivande spelare i Kumla förra säsongen, men måste såklart gå vidare för att utvecklas. Nu blir det Nora BK i tvåan.

Micke är fostrad i ÖSK och hade under 2016 en träningsplats i A-truppen och hade då också en ordinarie plats i U21-laget. Med Kumla, under fjolåret, var Loön en av de tongivande spelarna, men laget klarade inte kontraktet och ett klubbyte är därför naturligt.

Mikael Loön har tränat med Nora BK en tid och blev alltså klar sent under måndagskvällen. Micke spelade för Nora under lördagens träningsmatch mot Karslund och var en av planens bästa spelare.

– Vi har fått ett mycket bra intryck av Micke, både på och vid sidan av planen, och han har redan kommit in i gruppen på ett fint sätt, säger Noras sportchef Peter Palmqvist. Vi vill också tacka IFK Kumla för ett bra samarbete gällande Mikaels övergång.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.