Mikael Lönn ny tränare i Nora BK

NORA. På onsdagskvällen blev det klart. 49-årige Mikael Lönn blir ny tränare i Nora BK efter Mårten Eriksson.

– Det har varit en lång process och det skall erkännas att undertecknad verkligen har vänt på varenda sten för att inte missa någon tränare som skulle passa in hos Nora BK, säger sportchefen Peter Palmqvist.

Mikael Lönn blir ny tränare i Nora BK.

Antingen skulle Nora BK ha en erfaren tränare med rutin och stor kompetens att förbättra spelarna eller skulle man satsa på en yngre, hungrig tränare som skulle göra ett bra jobb genom ungdomlig entusiasm.

– Jag bestämde mig redan i somras att vi inte skulle stressa fram en tränare utan i lugn och ro se över vilka tänkbara alternativ det fanns, säger Peter Palmqvist. Det är dock ingen hemlighet att jag hade en tre i topp lista klar tidigt och även om det dragit ut på tiden så är det nu äntligen klart att ett av namnen på listan är klar som tränare för Nora BK.

Mikael Lönn bor och jobbar som privat specialpedagog i Karlstad. Han började som fotbollstränare när han var 33 år då han lade av som spelare efter att ha spelat i division 1 med Gunnilse IS.

Som tränare har Mikael Lönn varit verksam från division 6 upp till division 1. Han förde upp Grums från sexan till fyran, förde sedan upp FBK Karlstad till division 3 för att sedan träna Carlstad United i division 1. Han var sedan tillbaka en tid i FBK innan han tog över Säffle FF, där han var fyra år och förde upp dom till trean där de mötte Nora under fjolåret.

Lönn är en välutbildad och kompetent tränare då han har gått advance-nivån och har varit tränarinstruktör för Värmlands Fotbollsförbund.

– Micke är dock väl bekant även med Nora då han har släkt här och han tillbringade många somrar som ung i vår fina stad, säger Peter Palmqvist.

Posted by on 22 november, 2017. Filed under NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 kommentarer till Mikael Lönn ny tränare i Nora BK

 1. Lupinen

  23 november, 2017 at 12:48

  Vilken utomordentligt fånig kommentar från fd supportern.Två jag i texten. Oj vad mycket. Här härskar jantelagen. Utan folk som brinner för sin sak blev det inget föreningsliv. Ska man dessutom akta sig för att informera om sin verksamhet för risken för att säga två jag i en intervju?

 2. Peter Palmqvist

  23 november, 2017 at 12:04

  Svar till Fd BK-supporter:
  Du har helt rätt att det blev lite för många Jag i texten och även mitt namn, men det sistnämnde kanske ändå inte för många gånger då stavningen inte verkar framgå…?
  Om du förknippar mig med Nora BK och därför är fd så skall du inte kalla dig supporter. Ett lag/förening hejar man på oavsett vilken ledning, tränare eller spelare som återfinns i den.
  Att det blev i Jag-form i texten beror på att jag av styrelsen fick i uppdrag att hitta en lämplig tränare till Herrlaget, precis som jag ifjol fick uppdraget att hitta en lämplig tränare till Damlaget. Som du säkert förstår så har man olika uppgifter i en förening, t.ex så är vår ordförande Mats Lindahl den som haft/har ansvaret för att projektet med konstgräsplaner blir av osv.
  Att det blir Jag, se där nu kom det igen!, som skriver på vår hemsida, där många hämtar information, är på grund av att vi inte har någon annan som vill åta sig det uppdraget.
  Vem vet, kanske du Fd, som förstås skriver anonymt här, vill ta det uppdraget? Du vet var jag finns om du är intresserad eller vill framför dina åsikter direkt till mig istället för att agera spökskrivare på 24i.
  Med vänlig hälsning
  Peter Palmqvist
  Nora BK

 3. Fd BK-supporter

  23 november, 2017 at 06:51

  Det är väldigt mycket JAG när Palmkvist pratar om Nora BK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.