Misstänkt rattfylleri utanför Nora

NORA. Polisen stoppade på onsdagsförmiddagen en personbil för kontroll på riksväg 50 vid Fingerboda och föraren är nu misstänkt för rattfylleri.

Det var strax efter klockan 10 på onsdagsförmiddagen som en polispatrull stoppade personbilen utmed R50. Föraren, en kvinna född 1967, är nu misstänkt för rattfylleri. Om det handlar om alkohol eller narkotika är inte känt.

Polisen stoppade på tisdagskvällen en annan bilist, en man i 20-årsåldern, och poliserna fattade då misstanke om att föraren var narkotikapåverkad. Föraren fick följa med polispatrullen för provtagning och provet kommer att visa om mannen var påverkad eller inte.

1 Comment

  1. Vad är det som gör att det överhuvudtaget, blir en rubrik, av lite rattfylla och
    knarkkörning i Noratrakten ?

    Langningen går för högtryck och häleri är lysande, för att omsätta inbrottsgrejer.
    Trafiken till en del tillhåll pågår dygnet runt, hembränt,som en del tror är gammal skåpmat, transporteras ut till hugade köpare. bilen ställs alltid på vädring , med öppna bakluckor, efter leverans.

    För att sätta stopp, för fyllekörningarna, måste nog farbror polisen titta lite i skjulen och bilarna, som levererar, ev med knarkhundar, fråga sig varför man har rörelsestyrd bevakning runt kåken vissa nätter.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.