Musik i julkorridoren med Ted och Anders

NORA. Under Nora Gammeldags Julmarknad passar även kvarteret Bryggeriet på att visa upp sig. Och som en del av detta bjuder Anders Wallén och Ted Ström på levande musik i sin korridor i ett av husen.

– Vi bjuder på glögg och pepparkakor och spelar en låt ibland, säger Anders Wallén.

Någon riktig struktur råder inte i kulturkorridoren där Anders Wallén och Ted Ström huserar. Men korridoren är öppen och välkomnandet varmt. Den som vill blir bjuden på glögg, pepparkakor och en pratstund. Med lite tur spelar Anders och Ted någon låt.

Både Anders och Ted är kulturarbetare av multiepitet. Musiken finns i centrum, men målande, skrivande och fotograferande finns med i hög grad.

– Jag håller ju på med en bok, men just nu går det sådär, säger Anders med ett snett leende. Jag fastnade lite i att fotografera ett tag.

Även Ted har varit på vilovägar under hösten.

– Jag hade tänkt att sätta ihop en samlingsplatta under hösten men tiden har inte räckt till, säger han. Men direkt efter nyår ska jag ta tag i det projektet igen.

En trevlig pratstund blir det för alla som besöker de båda – och kanske lite livemusik.

[scroll-popup-html id=”3″]

1 Comment

  1. Såg att det kommer att bli fortsatt öppet i julkulturkorridoren under helgerna fram till jul. Tror det beror på att Ted och Anders hade trevligt med besökarna i helgen som gick…

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.