Nabil Osman är spelklar för Nora BK

NORA. Ännu ett nyförvärv är klart för Nora BK. Den här gången handlar det om 21-årige Nabil Osman, som kommer från Karlslunds IF.

– Nabil har tränat med NBK ett tag och han spelade även träningsmatchen i lördags mot sitt förra lag Karlslund, säger Nors sportchef Peter Palmqvist.

Nabil började i BK Forward men har de senaste sex åren tillhört Karlslunds IF och han var med i det lag som tog steget upp i division 1 inför denna säsong. Nabil hade en given startplats under våren ifjol men efter en skadeperiod under sommaren hade han svårt att ta tillbaka sin startplats under hösten då det var tuff konkurrens.

– Nabil ville ha ett miljöombyte denna säsong för att kunna ta nästa steg i karriären, säger Peter Palmqvist. Då hans kompis Siyamand Piroti är från Nora och har spelat i NBK så togs kontakten tidigt. Vi var förstås mycket intresserade, dels är Nabil en bra spelare och person, dels så var han det vi saknade i lagbygget, det vill säga en offensiv vänsterfotad spelare.
Nora BK har därmed fått klart med fyra mycket lovande spelare under den senaste veckan.

– Truppen börjar se klar ut, men en spelare till är aktuell för oss, säger Palmqvist. Vi vill också passa på att tacka Karlslunds IF för ett bra samarbete och förståelse i denna övergång.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.