Hanna Fridhamre

När man vill så mycket!

Hanna Fridhamre
Hanna Fridhamre

Stod inför ett stort dilemma inför denna träningsvecka. Jag vill så mycket denna vecka men tiden räcker inte riktigt till. Jag vill både springa mycket, köra styrka, gå på pass samt göra två saker på lördag.

Jag på lördag…skulle vilja kunna klona mig då. För det första så går ju Kumla Stadslopp som jag hade tänkt att springa, men så fick jag även reda på att Stefan från Halmstad (mina tränares instruktör) kommer till Nora och ska köra ett pass. Detta har jag längtat efter för det finns ingen som kan få ut det där lilla sista ur mig som han kan samt att han kommer med nya roliga saker inom crossmixen. Han var här under jul och nyår och det var jättekul. Så för mig har et blivit ett stort dilemma.

Valde nu ändå att träna för Stefan och hoppa över loppet. Detta lopp hade jag ju inte med i min ursprungliga plan så den andra träningen slår högre.

Valde även bort cyklingen då väder (vind) och min cykel inte riktigt synkade. Detta är jag dock glad över då jag är otroligt sliten i kroppen efter söndagens samt måndagen träning. Det hade vart riktigt slitigt att ta sig hem, bra träning ja  men nä det var skönt att ta bilen.

Som sagt ibland önskar jag att veckan hade flera dagar samt flera timmar så att jag kunde träna mera men nu är det ju inte så och det är nu hjärnan måste vara den som är den förnuftiga i min kropp. Vilket jag nu är, lite stolt över mig själv då jag inte cyklar samt lägger in en extra vila.

Något som jag dock har svårt med just nu är min kosthållning. Jag har ju ätit efter ett speciellt matschema men av någon anledning så har det vart totalt omöjligt just nu. Jag har slarvat massor och inte alls ätit bra. Känner att det nu måste bli ändring på det. Dock har jag gått med i en utmaning som går ut på att vi ska ha ett sockerfritt April. Vad ett sockerfritt är bestämmer man själv och jag har bestämt att inge godis, glass, bakverk, dricka samt chips ska ingå i mitt. De två första veckorna var riktigt jobbiga men nu går det riktigt bra.

Förutom detta så rullar min träning på bra, jag känner mig både starkare och i bättre form. Jag är även glad över att snön är borta. I söndags kunde vi tom springa på spåret på Norvalla så då körde vi massa intervaller. Kunde dock konstatera att jag behöver lägga om träningen lite då det har gått framåt för mina kamrater.

Nu ska jag vila lite extra och sedan ta nya krafter de sista dagarna i veckan och speciellt till lördagen. Kommer krävas blod, svett och tårar men det ser jag fram emot.

Trevlig träningsvecka alla

HANNA FRIDHAMRE

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.