NBK-tränaren inte orolig

NORA. Noras tränare Julian Lundberg har haft en otroligt tuff höst, men när 24i äntligen får tag på Lundberg efter lördagens förlust mot Aspudden/Tellus är det en hoppfull NBK-tränare.

– Efter de två förra matcherna koncentrerade vi oss idag på försvarsspelet, säger Julian Lundberg. Det fungerade perfekt, bortsett från att Aspudden/Tellus fick en straff som de gjorde mål på.

Att läsa matchstatistik må vara en sak, men 0-1 mot Aspudden/Tellus var uppenbarligen ett fall framåt för Nora BK.

– Vi gjorde det mesta rätt i försvarsspelet, säger Lundberg. Jag satte ned Shpetim Hasani som mittback och bortsett från straffmålet var det vår match. Vi hade bollinnehavet med 65-35 och vi hade säkert tio kvalificerade målchanser. Men Aspudden/Tellus hade en målvakt som gjorde en fantastisk match idag.

Julian Lundberg förstår varför supportrar är oroliga och varför media ställer frågor, men han är tydlig i sitt svar.

– Vi måste fortsätta spela som idag, säger han. Jag fokuserar inte på tabellen utan på slutet av serien. Nästa match är mot Värmdö borta och det gäller att vi gör som idag och åker dit med en ödmjuk inställning. Jag känner ingen panik och jag vet att alla i Nora BK jobbar så hårt de kan för att det här ska luta på ett roligt sätt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.