New age och nyandlighet – föreläsningstema

NORA. Vad är New Age och nyandlighet egentligen? Så frågar man sig i en temadag – lördagen den 11 maj – som Bergslagskyrkan, Nora, inbjuder till.

Det blir två föreläsningar på eftermiddagen, med start klockan 16. I en paus mellan föreläsningarna bjuds på en enklare förtäring,

Det är två gäster som föreläser; Gertrud Storsjö, författare och föreläsare, med lång erfarenhet av österländsk religion från missionsfältet, samt Helena Stenumgaard, som föreläser om sitt liv som ”medium”, men som genom en kristen omvändelse 2005 fick ett helt nytt liv. ”Det var Jesus som mötte mig och befriade mig från den ockulta värld jag levt i”, berättar hon själv.

Föreläsarna vill sätta fokus på new age/nyandlighet, som vi möter på olika nivåer i dagens samhälle, och lära lyssnarna att förstå vad det handlar om.

Föreläsningarna är fria och ingen föranmälan behövs.

2 Comments

  1. Vad är det med människor som Vidablick som kastar sig från den ena hat-världen till den andra. Vad blir det härnäst, nazism och djurplågeri?

  2. Vad är det med människor som Stenumgaard som kastar sig från den ena fantasivärlden till den andra. Vad blir det härnäst, tomtar och troll?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.