Niclas Eklöw i en match mot Kallinge/Ronneby i januari 2017.

Niclas Eklöw åter i Lindlöven

LINDESBERG. Allroundforwarden Niclas Eklöw är tillbaka i Lindlöven. Efter ett par säsonger i Guldsmedshytte SK har Eklöw och Lindlövens sportchef Tomas Östlund kommit överens om en comeback.

-Det är så jävla kul att Niclas vill satsa igen, säger Östlund. Vi får in en riktig karaktär i laget och omklädningsrummet och jag tror det kommer att bli kanonbra.

Niclas Eklöw, 25 år, är Lindlövenprodukten som drabbades av skador säsongen 2016-17 och som hellt avstod spel säsongen efter. Suget efter hockeyn blev för stort och Niclas har spelat i Guldsmedshytte SK de två senaste säsongerna.

-Vi lånade in Niclas under en match föregående vinter och det gick skitbra, säger Tomas Östlund. Jag pratade med honom då om en satsning i Lindlöven, men Niclas ville vara lojal mot GSK, något jag högaktar honom för. Det är precis sådan han är – lojal. Han kommer med bra humör till varenda träning och han kan användas på alla platser. Niclas kommer att bli en joker i vinter.

Fortfarande återstår en del platser i truppen, men Tomas Östlund säger att han gärna väntar med några platser.

-Jag har en hel del på gång och vi har absolut ingen panik, säger han. Vi går på is den 20 augusti och innan dess ska nog en hel del ha hänt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.