Nitro Nora förlorade derbyt mot Örebro SK

ÖREBRO. Det vill sig inte för Nitro Nora i årets bandyallsvenska. I annandagsderbyt mot Örebro SK i Örebro var man bra med och hade flera bra chanser, men när derbyt summerades stod ÖSK som segrare med 7-3 (4-2).

– Bara att åka hem och rannsaka oss, säger tränaren Niclas Holmgren. ÖSK kämpar och sliter och gjorde det bättre än oss idag.

Siffrorna i dagens derby kanske inte riktigt speglar matchen, enligt Niclas Holmgren, men han är den förste att gratulera ÖSK till en bra insats.

– Vi hade tre, fyra träträffar idag och dessutom gjorde Johan Blom i ÖSK-målet flera riktigt bra räddningar, säger Holmgren. Vi måste förstås göra mål på våra chanser när vi spelar bra. Samtidigt var vi lite för dåliga försvarsmässigt.

NNBS hade flera perioder i matchen då man kunde ha sett till att matchutgången blivit en annan, men istället tog ÖSK tillvara på sina och fick energi av att se bollen gå rätt väg.

– Nu måste vi snäppa upp ett par steg till returmötet i Nora på lördag, säger Holmgren. Vi måste få fler spelare delaktiga och såklart sätta de chanser vi skapar.

Mål NNBS: Jesper Bryngelson 2, Mattias Söderman.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.