Nitro Nora förlorade mot Åby/Tjureda

NORA. Nitro Nora BS förlorade hemma mot Åby/Tjureda hemma på Danfo Arena på lördagen och parkerar nu på näst sista plats i den bandyallsvenska tabellen. Matchen slutade 3-7 (2-4).

– Det här är inte bra, säger NNBS-tränaren Niclas Holmgren. Nu måste vi gå tillbaka till det vi är bra på.

Kanske är det för tidigt att börja prata om kris, men Nitro Nora BS har så här långt i vinter inte stått att känna igen. NNBS är kända för en bra defensiv och ett riktigt vasst anfallsspel, men där har man ännu inte varit i vinter.

– Vi gjorde en del förändringar idag, men vi lyckas inte samla oss ordentligt för att skapa det vi vill. Och går det som idag så börjar spelarna att fundera.

Åby/Tjureda på hemmaplan måste vara två poäng, men nu blev det inte så.

– Vi gör ju inte det vi ska idag, säger Niclas Holmgren. Ändå hade vi 3-4 skott i ribba och stolpe, men vi får inte dit bolljävlen.

– Vi hade ett snack direkt efter matchen, säger Holmgren. Och nu måste vi gå tillbaka till det vi är bra på och börja med att täppa till defensiven. Vi måste bli mer rejäla och inte låta motståndarna skapa så stora ytor. Som det har varit möter först våra motståndare vårt anfall och därefter våra spelare på mitten och sist våra försvarare. Vi måste bli en helhet.

Precis det har ju NNBS varit bra på under flera år. Antingen är man starkare och kan pressa i försvar på alla positioner eller måste man styra hemåt med hela laget. I år har man inte agerat så och motståndarna har lirkat upp NNBS alldeles för enkelt.

– Alla spelare köpte dagens snack efter matchen, säger Niclas. Nu möter vi Frillesås hemma på söndagen och jag hoppas att vi kan visa upp ett annat spel.

Mål NNBS: Mattias Söderman, Tomas Knutsson, Jesper Bryngelson.

Posted by on 2 december, 2017. Filed under NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.