Jacob Sjölander gjorde två av målen mot Västanfors.

Nitro Nora förlorade seriefinalen

FAGERSTA. Nitro Nora BS förlorade seriefinalen i Division 1 nedre Norrland mot Västanfors IF på bortaplan. Därmed är det inte längre möjligt för NNBS att vinna serien.

Matchen slutade 6-5 (2-3).

Nitro Noras turbulenta säsong är över. Visserligen återstår två matcher, borta mot bottenlaget Lesjöfors på onsdag och hemma mot Vox Bandy Edsbyn på söndag om en vecka, men NNBS har ingen möjlighet att gå ifatt Västanfors.

Nitro Nora, för dagen utan skyttekungen Tomas Knutson, var det något bättre laget i den första halvleken i en snäll match. Ledning i halvtid och utökad ledning till 2-4 i början av den andra, men Västanfors gick ifatt och lyckades också ta ledningen efter en mycket bra period av Nitro Nora. 5-4 blev 6-4, men NNBS höll liv i matchen genom att göra 6-5 med fem, sex minuter kvar, men närmare än så kom man inte.

Nitro Noras sista match i serien mot Vox Bandy Edsbyn kommer att spelas på Grängesvallen i Grängesberg.

Mål Nitro Nora BS: Jacob Sjölander 2, Mattias Söderman, Hugo Sundberg, Gustav Gising.

3 Comments

 1. Ja hur ska det gå??
  När man åkt runt i landet och förlorat en bortamatch på en hel säsong. Risken är stor att Nora kommer att drabbas av stor utflyttning, att företagen får lägga ner och turisterna drar sig för att åka till Nora.

 2. Ismannen

  Är tanken den att man inför karantän för dom som inte ljuger positivt om Nora ?

  Stängda dörrar kanske inte räcker, utan den fria åsikten, måste nog ses över,
  för att skydda sagan om den idylliska trästaden

 3. Det här var ingen bra reklam för Nora. Hur ska det nu gå med inflyttningen, turismen och företagandet när Nitro Nora åker runt i landet och förlorar?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.