Nitro Nora och Örebro kryssade i derbyt

NORA (UPPDATERAD). Nitro Nora BS lyckades vända ett underläge i halvtid till en delning av poängen när Örebro SK gästade Danfo Arena i Nora på lördagen.

Matchen slutade 3-3 (0-2).

– Vi är ju i ett läge när poängen är oerhört viktiga så det var skönt att vi fick med oss en poäng idag, säger NNBS-tränaren Niclas Holmgren.

Nitro Nora BS räddade ansiktet i derbyt hemma mot Örebro SK på lördagen. Efter en tveksam första halvlek ryckte hemmalaget upp sig i den andra.

– Vi fick tryck på ÖSK i den första och bestämde oss för att bli lite mer aggressiva i den andra, säger Niclas Holmgren. Och då funkade det helt okej.

De flesta är överens om att NNBS kanske har seriens bästa skyttar, men antalet mål på fasta situationer är lätträknade den här säsongen. Dagens tre mål var alla spelmål, samtidigt som ÖSK gjorde två mål på hörna och ett på straff.

– Vi har ju gjort massor med mål på hörnor under några år och skyttar har vi ju, men det gäller att få dit bollen också, säger NNBS-tränaren. Vi får nog träna lite på det i veckan.

NNBS avancerar inte i tabellen i och med dagens poäng och läget är fortfarande prekärt.

– Ja, vi ska försöka undvika kvalspel och det blir några spännande matcher i veckan då vi möter Unik borta på onsdag och Borlänge hemma på söndagen den 7 januari.

Trots en svag första halvlek måste Nitro Noras insats mot ÖSK anses vara stark. ÖSK spelar en trygg bandy med alla spelare delaktiga och där det inte finns några svaga kort.

Mål NNBS: Jesper Bryngelson, Tomas Knutsson, Jakob Edström.

Posted by on 30 december, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.