Dagens saldo för Tomas Knutson: 7 mål.

Nitro Nora vann med 20-2

ÖREBRO. Nitro Nora BS visade på söndagen att bandyn i Nora lever – om än i Örebro, där Behrn Arena fick fungera som hemmaplan i brist på is i Nora. NNBS gav inte gästande Rättvik någon chans.

Matchen slutade 20-2 (8-1).

Förmodligen är det så att spelarna i Nitro Nora BS har bestämt sig för att spela av serien med flaggan i topp – och sätta extra tryck på politiker och beslutsfattare i den situation som NNBS sitter i.

Mot Rättvik höll man inte igen, trots att matchen var avgjord efter en kvart. NNBS-spelarna fortsatte att spela bra bandy och skyttekungen Tomas Knutson noterades för hela sju mål.

Nu väntar bortamatch mot Lesjöfors på onsdag kväll och därefter en ren seriefinal mot Västanfors borta på lördag innan serien avslutas hemma mot Vox Bandy Edsbyn den 23 februari – om Nitro Nora då hittat en is att spela på.

Mål Nitro Nora BS: Tomas Knutson 7, Jacob Sjölander 5, Mattias Söderman 3, Vilgot Sjölander 3, Jakob Lundbäck 1, Otso Tulomäki 1.

7 Comments

 1. Inte politiker. Utan företagarna i Nora och deras satsade pengar så skulle det inte finnas mycket till föreningsverksamhet. All verksamhet är beroende på företagens välvilja. Så nog menar de allvar. Men det går alltid bra att tycka till utan fakta. Kom hem på en kaffe så ska jag redovisa kommunen satsningar så får du grepp på den.

 2. Då kör vi !

  Ingen detaljplan för isbanan, ihop med byggföretag, från Samhällsbyggnad. Glöm det. Inga slantar ”typ en hög åt
  dig och en åt mig”

  En isbana skall finnas för att åtminstone våra nyanlända skall få lära sig att åka
  skridskor. Dessutom gör bandyn mer reklam för Nora än vad Turistbyrån gör
  nere i gömslena vid busstorget. Turistbyråpengarnas resor kan utan vidare finansera lite is åt ungarna

 3. Hörde att man lämnat in en namninsamling för att kommunen skulle köpa arenan. Alla ”stora” företag och köpmannaföreningen har skrivit på. Vore det inte bättre att dom menade allvar och satsade pengarna

 4. Ja du Weine (??) du har så rätt. Gamla och barn ska ha de bästa förutsättningar. Isbana är vad barnen ska ha det tror jag vi (nästan) alla är överens om. Det hade de gamla när de var barn. Finns inget motsatsförhållande mellan barn och gamla. Tror ingen i Nora missunnar barnen att åka skridsko på vintern eller att dom gamla har det bra.

 5. Bra NNBS att köra sista säsongen med faggan i topp. Nu tackar vi bandyn för det som varit och vänder oss mot framtiden.

 6. Jag hoppas verkligen att politiker vågar stå emot. Pengarna behövs bättre till gamla och barn.

 7. Kul att se killarna spela alla 90 minuter trots stort övertag. Vi sätter hoppet till de styrande om vi ska se talanger som Sjölanders, Blomkvist mfl. på Karlsäng nästa vinter.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.