Senad Bersiha gjorde ett av Noras mål i förlustmatchen mot Arboga Södra.

Nora BK förlorade – igen

i ETTAN/NORA/SPORT

NORA. Nora BK-organisationen har en hel del att fundera på efter att ha förlorat säsongens andra hemmamatch mot Säffle SK på söndagen. Det som såg bra ut i den förra hemmamatchen mot Åmål fungerade inte alls mot Säffle.

Nora BK-Säffle SK slutade 0-2 (0-0).

Nora BK hade en skön status efter säsongens första match. Hemmaseger med 5-1 och många började nog redan då att skruva upp ribban för NBK. Två matcher senare är Nora åter i verkligheten och i söndagens match mot Säffle var man helt enkelt ett nummer för litet.

Nora har ett bra försvar men 0-0 i halvtid var inte helt rättvist. Inte så att Säffle hade speciellt många feta chanser, men man såg spelare för spelare att gästerna var bättre på de flesta positioner.

Exakt hur det var tänkt att Nora skulle agera framåt är svårt att sia om, men fungerade gjorde det inte.

I den andra halvleken var gästerna ytterligare ett strå vassare. NBK-målvakten Nikola Jovanovic räddade en straff, men under de sista 20 minuterna tvingades han vittja sitt nät två gånger om.

Nora BK möter nu Hertzöga borta på torsdag.