Nora BK förlorade – igen

NORA. Nora BK är just nu ett krislag i södertvåan. På lördagen förlorade man mot IFK Aspudden/Tellus hemma på Norvalla med 0-1 (0-1) och sedan vinsten hemma mot Huddinge den 16 juni har man noll (0) segrar och endast en oavgjord match.

Vad Nora BK måste göra är skrivet i stjärnorna, men något måste hända. Sju förluster och en mållös oavgjord match på de åtta senaste matcherna säger allt.

Nora BK gjorde en mycket bra debut i fotbollstvåan och nye tränaren Mikael Lönn såg till att lyfta NBK till en nivå som sånär snuddade på toppen i tvåan.

Vad som sedan hände analyseras nog som bäst just nu. Mikael Lönn orkade inte pendla till träningar och matcher och Julian Lundberg tog över tränarsysslan. Lönn har sedan dess bara orkat med att se till att Nora spelat hem en (1) poäng.

24i kunde inte närvara under matchen mot 08-laget Aspudden/Tellus och ska förstås inte kommentera matchen, men tidigare lösningsbenägna NBK måste nu visa att man vill vara ett division 2-lag även nästa säsong, något man definitivt har material för.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.