Nora BK ställs mot topplaget

NORA. Det är tätt mellan matcherna för Nora BK just nu. Seger på nationaldagen hemma mot Södertälje med klara 4-0 och idag åker Nora till Stockholm för bortamatch mot Newroz på Sätra IP.

– Ja, det blir en mycket svår uppgift men vi känner oss mycket motiverade att ge dom en match, säger sportchef Peter Palmqvist.

Newroz tronar, tillsammans med Haninge, i toppen av division 2-tabellen med 20 poäng mot Noras 16 poäng. En riktig värdemätare med andra ord.

– Jag är mycket nöjd med insatsen mot Södertälje och det var kul att se hur vi studsade tillbaka efter en mindre bra match gången före mot Eskilstuna City även om vi vann den matchen. Vi hade ett bra snack både inom spelargruppen och ledargruppen efter City-matchen och det verkar ha haft en positiv inverkan på alla berörda.

Duktige mittfältaren Mikael Loön blev knäskadad i senaste matchen och han är troligen borta resten av vårsäsongen. Josef Steiner känner inte av den skada som besvärade honom inför förra matchen och han tar därmed Loöns mittfältstroll. Även i denna match saknas skadade Alexander Lindahl och Naj Karlsson som är i Thailand på provspel.

– Newroz har övertygat så här långt och det är ett mycket fysiskt och tufft lag. Vi kommer få det tufft att hålla dom ifrån oss men vi kan matcha alla lag i denna serie om alla är på tårna. Vi har två förluster i tidigare besök i Stockholm och nu vill vi bryta den tråkiga trenden, avslutar Palmqvist.

Newroz FC-Nora BK startar klockan 16.00 på Sätra IP.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.