Naj Karlsson och Josef Steiner svarade för Noras mål mot IFK Askersund.

Nora BK upp i serieledning efter ny seger

ASKERSUND. Nora BK gick på söndagen upp i serieledning i Närkefyran sedan man vänt bortamatchen mot IFK Askersund och visat riktigt bra inställning.

IFK Askersund-Nora BK slutade 1-2 (1-0).

Nora BK visste att det inte bara var att åka ner till Solberga IP i Askersund och hämta med sig tre poäng hem. IFK Askersund är ett tungt lag att möta och Askersunds tabellplacering visar inte hela sanningen.

Nora BK hade chanser att ta ledningen, men istället var det hemmalaget som kunde göra matchens första mål i minut 34. Hemmaledningen stod sig in i halvtid, då Noras spelare och ledare pratade sig samman.

Med högre moral gjorde Nora det man skulle i den andra halvleken, även om det skulle dröja ännu en halvtimme innan Josef Steiner kunde kvittera. Av bara farten gjorde sedan Naj Karlsson 1-2 bara ett par minuter senare.

Endast tre matcher återstår nu av årets förkortade serie och närmast väntar Scandinavian FC Örebro borta på fredag. Den 27 september möter man sedan FC Örebro Nordic hemma på Norvalla innan serien avslutas den 3 oktober med bortamatch mot IK Sturehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.