Nu förvandlas Thorins till Götmars

15GötmarsLINDESBERG. Efter elva år som dotterbolag förvandlas den 1 november Thorins till Götmars. Ny logotype, men i övrigt inga stora förändringar.

– Det är samma kontor, samma personal och samma bemötande med ett nytt namn, berättar Peter De Bruin på Götmars Lindesbergskontor.

Det har varit på gång länge, men nu är det alltså dags för Thorins att byta namn till Götmars Bergslagen.

– Vi har haft en lång, lång lista som vi arbetat oss igenom, säger Peter De Bruin. Det började med att vi gjorde om kontoret här i Lindesberg och sedan vi jobbat med alla detaljer.

I elva år har familjeföretaget Götmars ägt Thorins som ett dotterbolag, men först nu tar man alltså steget att renodla bolagets namn.

– Det har funnits en vånda för att ta bort ett starkt varumärke som Thorins, men vi känner oss lugna och trygga i att det här blir något bra, säger De Bruin. Allting blir enklare att hantera när vi har samma namn, som hemsida och trycksaker.

Logotypen är ny, framtagen av Liljedals reklambyrå i Örebro, med ett träds alla skiftningar som symbol – något som också visar att Götmars är mer än en begravningsbyrå.

– Begravningar är förstås huvudverksamheten, men det blir vanligare och vanligare att våra kunder behöver hjälp med avtal och familjejuridik, säger Peter De Bruin.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.