Division 4-lagets Jonatan Jepsson attackeras under en match mot IFK Nora under förra säsongen.

Nu ska LIF slå publikrekord – i division 4

LINDESBERG. Den 1 februari planerar LIF Lindesberg att slå ett publikrekord – i division 4. Man kommer att spela på helplan och förutsättningarna kommer att var desamma som när A-herrarna spelar i Allsvenskan.

LIF Lindesbergs division 4-lag/veteranlag har förhållandevis mycket publik på sina matcher och vill nu sätta ett officiellt publikrekord för division 4. Det finns idag inget officiellt rekord, och förhoppningen är att lägga ribban högt för framtida försök till rekord.

Matchen som gäller för rekordförsöket är den mellan LIF division 4 och VästeråsIrsta och blir även en seriefinal. LIF leder idag serien, men VästeråsIrsta ligger tvåa på samma poäng.

Samtliga intäkter från matchen kommer att gå till ideellt arbetande ledare i föreningen, att användas till ledarutbildningar och ledarkläder. Det kommer att bli frivillig entré, 50/50-lotteri och bollrace och kiosk, reklam, bar på tredje våningen, underhållning, uppsnack på krydda, matchens lirare och allt annat som normalt finns på de allsvenska matcherna.

För publiken blir det en chans att se bröderna Bååk x 3, Jonatan Jepsson, Mikael Gerlström, Ricky Nordahl och Jonas Blad. LIF meddelar också att man kanske kan få fart på ytterligare någon pensionerad spelare.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.