Nu ställs även Kopparbergsmarken in

KOPPARBERG. Det blir inga marknader i 24i-området denna säsong. På onsdagskvällen beslutade nye marknadsarrangören Tomer att ställa in Kopparbergsmarken 2020.

Beslutet, som togs på onsdagskvällen av nye marknadsarrangören Tomer, var förstås väntat. Ändå har nog arrangören hoppats på en uppluckring av de rekommendationer som gäller och man har väntat länge med ett beslut.

”På grund av convid-19 pandemin och begränsningen på 50 personer beslutade TOMERs styrelse i går att lägga ner årets Kopparbergs marknad 2020. Styrelsen beklagar att så måste ske, men hälsar alla marknadshandlare välkomna till nästa års Kopparbergs marknad.”

Så skriver Tomer på sin Facebook-sida under torsdagen och den inställda marknaden kommer att bli ett stort bakslag för såväl tillresta knallar som för lokala handlare och näringsidkare.

Kopparbergsmarken skulle ha varit den 28-29 september och som alla vet är det en av Sveriges största marknader som nu ställs in. Det har gissats att marknaden i Kopparberg lockar omkring 100000 besökare per år.

1 Comment

  1. Guldläge för Nora.

    Här är man inte ”inställsam”, som alla andra, utan här kör man, både i kyrkan och på ”minimarken”, ljusstråk, vernissage, mm.

    Skönt att det finns någonstans där ”corona” inte existerar, med en massa smitta och elände. Måste dra 1000 tals betalande besökare, till en sådan oas ?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.