Nu väntar alla på Harmoni – och Carola

LINDESBERG. Temperaturen stiger och lördagens två föreställningar av Caprice 2019 är strax här. Med både manskören Harmoni och gästartisten Carola på scen kommer trycket vid Lindesberg Arena att bli stort.

-För att underlätta för publiken och minska kön vid den ordinarie entrén har vi utökat med en ny entré på baksidan av arenan, säger Harmonigeneralen Roland Hellsing.

Den nya entrén kommer att svälja mycket publik och man kan i år parkera bilen nedanför Lindeskolans byggprogram (före detta idrottshallen) och därefter gå in i arenan från baksidan. Vid den nya entrén har man också utökat med en ny garderob.

– Vi har fått ett fåtal returbiljetter som är till salu, berättar Roland Hellsing. Vid intresse ringer man Anders Svensson på 070-3314943. Eventuellt överblivna biljetter kommer också att säljas i entrékassan i Lindesbergs Arena.

Fortfarande finns biljetter till Capricen via länk i Lindeskolans aula till den sena föreställningen klockan 18.30. Biljetter finns på Blombergska Bokhandeln till ett pris av 100 kronor per biljett. Länkbiljetter kommer även att finnas i entrén till Lindeskolans aula från klockan 17.30.

Drinkbiljetter till såväl Lindesberg Arena som Lindeskolans aula går att förköpa på Krydda och Blombergska Bokhandeln, men drinkbiljetter kan även köpas vid respektive entré.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.