Ny back klar för Lindlöven

LINDESBERG. Lagom till Lindlövens långresa norröver i helgen har man gjort klart med ännu en back, en motståndare som nu blir medspelare. Nye backen Jonatan Asplund kommer nämligen från seriekonkurrenten Vallentuna.

– Det ska bli sjukt kul! Det här är första gången som jag flyttar hemifrån och jag är riktigt taggad på att få komma till ett helt nytt lag, säger Jonatan Asplund till Lindlövens hemsida.

Jonatan Asplund är egentligen AIK:s spelare, men 21-åringen blev utlånad till Vallentuna då han behövde matcher för att utvecklas vidare. Efter 10 allsvenska matcher har Väsby lånat in honom för ett matcher och därefter har det varit Vallentuna som varit klubbadressen.

– Jag inledde hösten i AIK, men fick inte mycket speltid och lånades snabbt ut till Vallentuna. Där har jag varit kvar resten av säsongen och nu ville jag försöka ta mig vidare till ett playofflag för att göra det bra där. Då föll valet på Lindlöven, berättar Jonatan.

Nu blir det alltså Lindlöven för återstoden av säsongen.

– De gånger som vi mötts har jag tyckt att Lindlöven varit jävligt bra, de har en bra energi laget. Sen känner jag Vladimir Chetverikov sedan innan, vi har spelat tillsammans under pojklagsåret i AIK. Det känns bra att ha någon som jag är bekant med, säger Jonatan.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.