Ny förlust för Löven i Mariestad

MARIESTAD (UPPDATERAD). Lindlöven åkte på onsdagskvällen på en ny förlust när man gästade Katrinhallen i Mariestad. Hemmalaget Mariestad vann den jämna matchen med 5-2 (3-2, 0-0, 2-0).

 

– Jag är besviken, säger Lindlövens tränare Jussi Salo. Vi kommer inte framåt om vi inte får ordning i truppen och har tillräckligt med folk.

Mariestad och Lindlöven bjöd på en underhållande match för publiken under den första perioden. Tappade puckar och slarv från båda lagen skapade mängder med chanser och 3 mål till hemmalaget och två till Lindlöven.

– Det började ju bra och vi tog ledningen, säger Jussi Salo. Sedan började spelarna slarva och det har vi inte råd med.

Lindlöven åkte till Mariestad med decimerat manskap och med lagets två bästa målskyttar borta tvingades Salo vaska om ordentligt i femmorna.

– Det håller inte att inte ha stabilitet i femmorna, säger han.

I den andra perioden sjönk tempot betänkligt och Mariestad backade hem och Lindlöven hade svårt att spela sitt eget spel.

– Exakt samma sak som mot Västerås, men vi försätter oss i den situationen på egen hand. När vi slarvar blir vi straffade direkt och vi har inte råd att låta motståndarna bestämma tempot genom att backa hem.

Lindlöven har nu några dagar spelledigt och då handlar det mesta om att få Lindlövens spelare att förstå resonemanget, något som Jussi Salo betonat flera gånger tidigare.

Mål Lindlöven: Johan Persson, Marcus Fornell.

Posted by on 3 januari, 2018. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.