Ny hemmaförlust för IFK Lindesberg

LINDESBERG. IFK Lindesberg har inte turen med sig och förlorade på nytt en hemmamatch på måndagskvällen då HOIF gästade Fritidsbyn.

Matchen slutade 1-2 (0-1).

Det vill sig inte riktigt för IFK Lindesberg i starten av fotbollsfemman. IFK hade mängder av chanser i den första halvleken men avsluten hade en hel del att önska och då och då förstod man inte hur man kunde undvika att göra mål.

IFK Lindesberg spelar en rolig fotboll i år. Laget lastar hårt på mittfältet och mot HOIF var detta ett bra recept. Men trots bra uppspel från mittfältet lyckades inte IFK:s anfallare förvalta chanserna. Surt, när taktiken i övrigt fungerade perfekt.

HOIF tog ledningen i matchminut 22 efter en omställning som egentligen inte borde ha blivit ens en målchans, men IFK hade laget högt och lyckades inte hitta hem i försvarspositionerna. IFK kvitterade i matchminut 60 genom Ayoub Bahzad Mahmoud, men HOIF kunde sätta segermålet med tio minuter kvar.

IFK Lindesberg ligger, i och med förlusten mot HOIF, på näst sista plats i tabellen och möter närmast Östansjö på bortaplan på torsdag.

Posted by on 14 maj, 2018. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.