Ny måstematch för LIF Lindesberg idag

LINDESBERG. LIF Lindesberg tar i eftermiddag emot Skånela hemma i Lindesberg Arena och för de brandgula är det bara vinst som gäller. Efter lördagens matcher i Allsvenskan ligger nu LIF på kvalplats och alla poäng är viktiga.

Läget för LIF Lindesberg är prekärt. En kvalplats är allt annat än rolig, men LIF kan rädda säsongen under de tre sista omgångarna. Men då krävs förstås poäng.

Det är 6 poäng kvar att kriga om och för LIF Lindesberg väntar alltså Skånela hemma idag, Torslanda borta på fredag och RP hemma i avslutningsmatchen onsdagen den 21 mars.

Dagens motståndare Skånela har gjort en mycket bra säsong och sedan årsskiftet har man vunnit 8 av 9 matcher och gjorde förra helgen 44 mål när man besegrade HK Country hemma. Skånela ligger på femte plats i den allsvenska tabellen och har fortfarande chans att hamna bland de fyra.

För LIF Lindesberg kan de sista omgångarna bli en riktig nagelbitare och tränaren Richard ”Solis” Eriksson Nelson kommer att få jobba hårt för att klara klubbens mål – att klara det allsvenska kontraktet utan kvalspel.

LIF Lindesberg-Skånela IF startar klockan 17.00 i Lindesberg Arena.

Banner

1 Comment

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.