Ny tuff Stockholmsmatch för Nora BK

NORA. Nora BK står idag inför en riktigt tuff uppgift då man på bortaplan möter hittills obesegrade IFK Aspudden-Tellus. Förra resan till Stockholm resulterade i en uddamålsförlust mot Enskede och återstår att se om Nora får med sig poäng hem idag.

– Det är förstås något vi hoppas på men vi vet också att vi står inför en mycket svår match, säger Noras sportchef Peter Palmqvist. Vi har sett Aspudden och det är stabilt och bra lag som har flera klasspelare, framför allt på mittfältet.

Aspuddens IP innebär att den frodiga gräsmattan på Nitrovallen i Gyttorp idag ersätts av konstgräs, något som kan ställa till det för Nora?

– Det blir en omställning igen för oss att spela på konstgräs men det skall vi klara och spelmässigt kommer vi göra en bättre insats än mot Motala AIF då planen inte tillät något skönspel, säger Palmqvist. Vi är nöjda med säsongsinledningen med sju poäng på fyra matcher men serien är och kommer vara jämn så det gäller att vara på tårna i varje match för att kunna ta poäng.

Nora saknar idag avstängde Josef Steiner och skadade Jacob Nilsson, men istället är Anton Westerlund åter med i startelvan. En del småskavanker i truppen gör dock att Nora väljer att ta med en 16-mannatrupp till Stockholm.

IFK Aspudden-Tellus-Nora BK startar klockan 16.00 på Aspuddens IP.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.