Kan LIF-kaptenen Albin Järlstam höja sitt lag lite extra inför kvällens match mot Aranäs?

Ny tuff uppgift för LIF Lindesberg

LINDESBERG. Efter en tuff premiär hemma mot Rimbo, väntar ikväll en ännu tuffare match. LIF spelar nämligen redan ikväll mot förhandstippade topplaget Aranäs på bortaplan.

LIF Lindesberg inledde årets allsvenska med en hemmaförlust mot oförutsägbara Rimbo och förhoppningsvis har man dragit lite lärdom av den matchen. Ikväll väntar nämligen Kungsbackalaget Aranäs och LIF måste förmodligen höja sig rejält för att ta poäng.

LIF förlorade både hemma och borta mot Aranäs förra säsongen och kvällens match blir ett betyg på vilket av de båda lagen som utvecklats mest och bäst. I Aranäshallen vann förlorade LIF med åtta mål för ett år sedan och förlorade med uddamålet i Lindesberg Arena. Att Aranäs förlorade sin premiärmatch borta mot Amo gör säkert laget extra revanschsuget ikväll.

Den första omgången av Herrallsvenskan innehöll en hel del överraskande resultat och vi får nog vänta tre, fyra omgångar för att ens skönja hur vintern kommer att se ut. Efter en omgång toppar nykomlingen Kärra tabellen och det kommer man förmodligen inte att göra efter ytterligare några omgångar.

LIF Lindesberg slår förstås ur underläge ikväll och det brukar passa de brandgula. Ändå bör vi avvakta de första fyra matcherna innan vi kan börja ros eller risa. LIF möter Hammarby hemma i den tredje omgången och förväntade nedflyttningskandidaten Boden borta i den fjärde.

HK Aranäs-LIF Lindesberg startar ikväll klockan 19.00 i Aranäshallen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.